Verhuur

We hebben verschillende modellen, dit gaat van draagbare schepijsvitrines tot een kleine ijsvitrine. Deze verschillen qua capaciteit, gaande van 10l (2x5l) ijs tot 25l (5x5l) ijs. Het ijs wordt geleverd in bakken van 5 liter. Uit 5 liter ijs haalt u 50 a 60 bollen, dan heeft u een mooie portie. Klik op de foto’s voor meer info en hieronder vind u alle belangrijke info.

Bakken ijs:

5 liter basis ijs ( vanille, chocolade, straccia, banaan, enz.)

5 liter specialiteiten ( cookies, bueno, raffaello, enz.)

5 liter sorbet ( citroen, mango, passievrucht, enz.);

Bediening: De prijzen zijn exclusief bediening tenzij anders vermeld.

Bediening kan tegen een meerprijs per uur. We starten graag op het afgesproken uur.

Tips voor het scheppen van ijs:

  • Voorzie voldoende proper water bij de hand.
  • Spoel uw schepper tussen iedere schepbeweging en dep hem af op een proper keukendoek of handdoek.
  • Druppels water zorgen nl. voor ijskristallen in uw ijs.
  • Dips en sprinkels op uw ijsjes doe je best weg van uw toog en duw uw ijsje in de dip, zodoende plakt de dip aan uw ijs en springen ze niet overal in het rond. Zo vermijd u dips in uw ijsbakken en extra schoonmaak van uw toog.

Voorwaarden huur:
We vragen een waarborg , deze dient men te betalen vooraf bij afhaling of levering van de goederen.

  • Men krijgt dit volledig en meteen terug bij het terugbrengen of ophaling van de gehuurde materialen indien aan volgende voorwaarden wordt voldaan
  • De vitrines moeten op de afgesproken dag en uur terug geleverd worden aan Delicioso of klaarstaan in het droog en dicht bij de uitgang voor ophaling. Wanneer deze afspraak niet nagekomen wordt zullen wij de volledige waarborg inhouden. Per extra dag dat een vitrine wegblijft rekenen we het dagtarief huur aan + 25%.
  • De toog moet binnen en buiten proper zijn alsook de inox bakken en al het meegeleverde materiaal. Indien de toog niet proper terug komt zijn wij genoodzaakt schoonmaakkosten aan te rekenen. Deze houden we meteen in van de waarborg.
  • Het is verboden affiches, prijslijsten enz. aan de toog te plakken dit om vervelende plakresten te vermijden. Indien we dit opmerken zal een bedrag van de waarborg ingetrokken worden.
  • We vragen u zorg te dragen voor de meegeleverde schepper. Bij schade of verlies zal uw waarborg volledig ingehouden worden. Bent u hem vergeten terug brengen dan houden we de waarborg  voorlopig in tot u hem terug brengt
  • De niet gebruikte potjes, hoorntjes en lepeltjes dienen terug mee te komen met de goederen. Indien men deze vergeet zal ook de waarborg  voorlopig ingehouden worden tot alles terug gebracht is.

Voor reservatie: delicioso.ijs@gmail.com Vermeld: naam, datum, telefoonnummer, wat u wenst te huren, welke smaken ijs.